Algemene Voorwaarden

Bedrijfsgegevens 
Cuteness 
Wiardaplantage 44 
8939 AA Leeuwarden 
E-mailadres: info@cuteness.nl 
KvK-nummer: 01124117 
BTW-identificatienummer: NL102151192B01 

Artikel 1 - Toepasselijkheid 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Cuteness en de afnemer. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze Algemene voorwaarden aan de afnemer beschikbaar gesteld. 

Artikel 2 - Producten 
De producten op deze website worden zo volledig mogelijk weergegeven door middel van nauwkeurige omschrijvingen en gedetailleerde foto`s. Echter kan de kleur van het product, door beeldscherminstellingen, in werkelijkheid lichtelijk afwijken van de kleur op de foto`s. 

Artikel 3 - Prijzen 
Alle product prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van prijswijzigingen. Typefouten voorbehouden. 

Artikel 4 – Verzendkosten 
De verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,50 inclusief BTW voor brievenbuspost en € 5,95 inclusief BTW voor pakketpost. De verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van de producten in de winkelwagen. Orders van minimaal € 50,00 worden gratis verzonden. De verzendkosten naar België zijn te allen tijde € 9,00, mits het orderbedrag minimaal € 80,00 bedraagt, dan wordt de order gratis naar België verzonden.

Artikel 5 - Betaling 
De betaling dient uiterlijk binnen 5 werkdagen, na het plaatsen van de order, op onze rekening bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 5 werkdagen niet bij ons binnen is, wordt de order geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop.

Artikel 6 - Onmacht 
In geval van onmacht wordt de afnemer direct op de hoogte gebracht. Gedane betalingen kunnen in dat geval direct worden teruggevorderd, waarna de betaling per ommegaande voor 100% aan de afnemer wordt geretourneerd. 

Artikel 7 - Verzending en transportrisico 
De order wordt binnen 48 uur, na ontvangst van de betaling, verzonden. Tenzij in onderling overleg een andere termijn is afgesproken. De afnemer is verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste adresgegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor orders die tijdens de verzending kwijtraken als gevolg van verkeerd verstrekte adresgegevens. Zodra de order verzonden is, ontvangt de afnemer hiervan per e-mail een bevestiging met een vermoedelijke overkomstduur. Indien de order niet binnen de opgegeven termijn ontvangen is, dient de afnemer direct contact met ons op te nemen. Na deze periode kunnen wij kwijtgeraakte verzendingen namelijk niet meer vergoeden. 

Artikel 8 - Ontbindingsrecht
Mocht de afnemer van de aankoop willen afzien, dan kan de afnemer de order binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, retour zenden. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van de order. Tijdens de bedenktijd dient de afnemer zorgvuldig om te gaan met de producten en bijbehorende verpakkingen. Deze producten dienen na het retourneren weer verkocht te kunnen worden. 
Indien de afnemer van de aankoop wil afzien, kan de afnemer dit aan ons bekend maken door een e-mail te sturen naar info@cuteness.nl met als onderwerp “Ontbindingsrecht”. In de e-mail dient de afnemer de volgende gegevens te vermelden: ordernummer, productomschrijving, naam en adresgegevens. 
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de afnemer, tenzij onderling anders overeengekomen is. De afnemer is verantwoordelijk voor diefstal of verlies tijdens het transport. Na ontvangst van de retourzending volgt binnen 2 werkdagen creditering van het reeds betaalde bedrag. Niet voldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons beslist geweigerd en komen dan weer bij de afnemer retour. 

Artikel 9 - Klachten en/of opmerkingen 
Indien er klachten en/of opmerkingen zijn, kan de afnemer dit kenbaar maken door ons te mailen op info@cuteness.nl. De klachten en/of opmerkingen zullen in onderling overleg worden behandeld.

© 2013 - 2018 Cuteness.nl | Kawaii Gifts & Musthave Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie