Cuteness, de schattigste winkel online! Een webwinkel vol kawaii producten die – zeker weten – een glimlach op je gezicht toveren!

Wie ben ik
Mijn naam is Mai Nguyen, ik ben geboren en getogen in Leeuwarden. Samen met mijn vriend en onze kinderen woon ik in een buitenwijk van Leeuwarden. Ik ben dol op schattige spulletjes, houd ervan om creatief bezig te zijn, kan goed met cijfers overweg en ben een pietje-precies. ^_^

Het begin
Het idee om Cuteness te starten, ontstond in november 2007. Ik was op internet aan het zoeken naar kawaii producten. Het viel me op dat er in Nederland weinig werd aangeboden en daar wilde ik op inspringen. Ik ben meteen begonnen met het uitschrijven van mijn plan en op 1 januari 2008 stond mijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ging mijn webwinkel online. 

Mijn passie
Ik verkoop kawaii producten via mijn webwinkel en ben altijd op zoek naar nieuwe, leuke, schattige producten voor de webwinkel. Het assortiment wordt dan ook regelmatig aangevuld. Ik vind het súper om kawaii producten vanuit de hele wereld op de Nederlandse markt te brengen en daarmee een glimlach op de gezichten van mijn klanten te bezorgen!

Wil je meer over mij weten? 
Leuk! Neem gerust contact met mij op.

© 2013 - 2021 Cuteness.nl | Kawaii Gifts & Musthave Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel