Het verzenden van de bestellingen gebeurt via PostNL. Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt, zodat de producten niet beschadigd raken tijdens de verzending. 


Verzendkosten

Cuteness hanteert vaste tarieven voor het verzenden van bestellingen in Nederland, namelijk:

  • brievenbuspakje € 3,95
  • pakketpost € 4,95

Verzending binnen Nederland is gratis vanaf € 65,00.

Bij elk product staat in de omschrijving vermeld of het met brievenbuspost of met pakketpost verzonden moet worden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Zodra je een of meerdere producten aan de winkelwagen toegevoegd hebt, worden de verzendkosten vanzelf berekend. Het komt wel eens voor dat een bestelling toch niet als brievenbuspakje verzonden kan worden. Deze zal ik dan als pakketpost verzenden. De extra verzendkosten zal ik dan niet in rekening brengen. 

België

Voor verzending naar België wordt één tarief gehanteerd, te weten: € 7,95. 


Levertijd

Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Bij pre-orders geldt er een afwijkende levertijd zoals bij de pre-order goodie is vermeld. 

De overkomstduur, na verzending, is voor Nederlandse afleveradressen gemiddeld 1 à 2 dagen. Voor Belgische afleveradressen is dit 2 à 3 dagen. Door de huidige coronacrisis kan de overkomstduur langer duren. 


Afhalen pakketten bij een PostNL locatie

Niet thuis bij aflevering:
Wanneer PostNL je pakketje niet bij jou of de buren heeft kunnen afleveren, gaat het naar een (voor jou) dichtstbijzijnde PostNL locatie. Je hebt dan 7 dagen om het pakketje af te halen. Doe je dit niet, dan gaat het retour afzender en zijn er 2 opties:

  1. Wil je de bestelling annuleren, dan krijg je het aankoopbedrag retour minus de verzendkosten.
  2. Wil je de bestelling nogmaals opgestuurd krijgen. Dat kan uiteraard, maar dan zul je nogmaals de verzendkosten moeten betalen. 

Zelf kiezen voor een PostNL afhaallocatie:
Ook als je bij het afrekenen kiest voor 'Afhalen bij een PostNL locatie' geldt bovenstaande. Je hebt 7 dagen om je pakketje op te halen. Doe je dit niet, dan gaat het retour afzender en kun je kiezen voor 2 opties:

  1. Wil je de bestelling annuleren, dan krijg je het aankoopbedrag retour minus de verzendkosten.
  2. Wil je de bestelling nogmaals opgestuurd krijgen. Dat kan uiteraard, maar dan zul je nogmaals de verzendkosten moeten betalen. 

Track & Trace
Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging mét daarin altijd een Track & Trace code vermeld. Met deze code kun je je pakketje volgen. De verzendbevestiging kan per ongeluk in de spam terecht komen. 


<< Terug naar klantenservice

© 2013 - 2020 Cuteness.nl | Kawaii Gifts & Musthave Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel