De Sumikkogurashi characters zijn in 2012 door het bedrijf San-X geïntroduceerd. Deze schattige characters staan bekend om hun schattige uitstraling. Van de Sumikkogurashi vriendjes zijn er sinds 2012 heel veel merchandise-lijnen en goodies op de markt gebracht. 

Alle Sumikkogurashi characters houden, net als Japanners, van het wegkruipen in hoeken. Japanners zijn over het algemeen verlegen en in het openbaar zoeken ze daarom veilige hoekzitplaatsen op. In de bus, trein of als ze ergens een drankje doen, ze zoeken altijd een veilig hoekje op. En zo zijn de Sumikkogurashi characters ook. Al deze characters hebben een eigen persoonlijkheid met verschillende redenen waarom ze zich graag in een hoek verschuilen. De Sumikkogurashi characters staan voor rustig en simpel leven, maar ook voor tijd doorbrengen met je familie en vrienden. Het is mooi om daar eens bij stil te staan. 

Ben jij weg van de Sumikkogurashi vriendjes? Hier op Cuteness.nl vind je heel veel Sumikkogurashi goodies. 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2013 - 2023 Cuteness.nl | Kawaii Gifts & Musthave Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel