Yay! De feestdagen staan weer voor de deur; een fijne periode vol gezelligheid, lekker eten en cadeautjes! Dit betekent ook dat de drukste periode van het jaar weer is aangebroken. Bestel je cadeautjes daarom op tijd en maak eventueel gebruik van de gratis inpakservice om jezelf tijd en moeite te besparen. ^_^ 


Bestel op tijd

Bestellingen worden binnen 48 uur (met uitzondering van weekend- en feestdagen) verzonden. Vaak heb je jouw bestelling dan de volgende dag (behalve op zondag) al in huis. Rond de feestdagen kan het zijn dat PostNL, door de drukte, meer tijd nodig heeft om je bestelling te bezorgen. Houd daar rekening mee en bestel je cadeautjes voor de feestdagen dus echt op tijd. Zo heb je geen stress en kun je heerlijk van de feestdagen genieten.

Sinterklaas

Sinterklaas cadeautjes nodig op 2 en/of 3 december
Bestel vóór woensdag 29 november, 15:00. Bestellingen die geplaatst zijn tot 15:00 worden deze woensdag nog verzonden.

Sinterklaas cadeautjes nodig op 5 december
Bestel vóór vrijdag 1 december 2017, 15:00. Bestellingen die geplaatst zijn tot 15:00 worden deze vrijdag nog verzonden.

Kerst

Bestel vóór donderdag 21 december 2017, 15:00. Bestellingen die geplaatst zijn tot 15:00 worden deze donderdag nog verzonden. 

Wanneer je je aan bovenstaande data houdt, verwacht ik dat je de cadeautjes op tijd in huis hebt. Helaas kan ik geen garanties geven, omdat ik afhankelijk blijf van PostNL. Ik doe in ieder geval mijn best om je bestelling op tijd bij PostNL af te leveren. 


Gratis inpakservice

Speciaal voor de feestdagen kun je je bestelling gratis laten inpakken. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het vakje 'Eventuele opmerkingen' in de winkelwagen. Vermeld er ook bij voor welk feest je cadeautje is: Sinterklaas of Kerst. Dan krijg jij een mooi ingepakte bestelling opgestuurd. 

© 2013 - 2017 Cuteness.nl | Kawaii Gifts & Musthave Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie