De feestdagen staan voor de deur; een fijne periode vol gezelligheid, lekker eten en cadeautjes! Dit is de drukste periode van het jaar. Bestel je cadeautjes daarom op tijd!


Bestel op tijd - veel vertragingen bij de post

Bestellingen worden door mij binnen 1 tot 3 dagen (met uitzondering van weekend- en feestdagen) bij PostNL afgegeven.

Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat de post een dag later wordt bezorgd. Sterker nog, er zijn ontzettend veel vertragingen bij de post, omdat ze het gewoonweg druk hebben. Houd daar rekening mee en bestel je cadeautjes voor de feestdagen dus écht op tijd. Zo heb je geen stress en kun je heerlijk van deze periode genieten.

Kerst

Bestel vóór woensdag 21 december, 10:00. Bestellingen die geplaatst zijn tot 10:00 worden deze dag nog verzonden. 
Hierna blijf ik uiteraard ook nog verzenden, maar is de kans kleiner dat je het op tijd in huis hebt voor Kerst. 

Wanneer je je aan bovenstaande datum houdt, verwacht ik dat je de cadeautjes op tijd in huis hebt. Helaas kan ik geen garanties geven, omdat ik afhankelijk blijf van PostNL. Ik doe in ieder geval mijn best om je bestelling zo snel mogelijk bij PostNL af te geven. 

Kerstvakantie (verzendpauze)

Van 23 december 2022 t/m 6 januari 2023 heb ik vakantie en worden er geen bestellingen verzonden. Bestellingen die geplaatst zijn tot 10:00 op donderdag 22 december, worden nog verzonden voor mijn vakantie ingaat. Bestellingen na 22 december, 10:00 worden na mijn vakantie verwerkt op volgorde van binnenkomst.


<< Terug naar klantenservice

© 2013 - 2023 Cuteness.nl | Kawaii Gifts & Musthave Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel