Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Dit vind je misschien ook leuk

Zo heb jij je cadeautjes op tijd in huis

De leukste en drukste tijd van het jaar staat weer voor de deur. :) Wij (PostNL & ik) hebben het nu al druk (gelukkig!) en het wordt alleen maar drukker en drukker.

Supergaaf natuurlijk, maar het betekent wel dat het langer kan duren voor je jouw pakketje in huis hebt. Wil jij jouw cadeautjes op tijd in huis hebben dit jaar? Lees hier mijn tips!

Het ligt ook in jouw handen

Hoe snel jij je pakketje in huis hebt, hangt van mij af, het hangt van PostNL af, maar jij kunt ook een handje helpen. 

  • Bestel ruim op tijd. Kijk in je agenda wanneer je de cadeautjes nodig hebt en bestel ruim van tevoren.
  • Bestel doordeweeks. Vaak worden bestellingen (heel begrijpelijk) in het weekend geplaatst, maar dat betekent dat ik maandag een heleboel weekend bestellingen te verwerken heb. En ik merk dat PostNL het op maandag ook extra druk heeft, doordat er zoveel weekendbestellingen worden verzonden. Pakketten die ik op maandag verstuur, worden soms niet eens verwerkt door PostNL vanwege de drukte aldaar. Bestel je doordeweeks, dan kan ik je bestelling sneller verwerken.
  • Ben je (naar verwachting) niet thuis als je pakket wordt bezorgd? Geen probleem. Nadat ik je pakket aan PostNL heb overgedragen, kun je via de PostNL app kiezen voor bezorging op de dichtstbijzijnde PostNL locatie. Let op: je pakket blijft daar maximaal 7 dagen liggen. Daarna gaat het retour afzender. Deze mogelijkheid, om het pakket op te halen bij een PostNL locatie, is alleen voor Nederlandse en Belgische klanten beschikbaar.

Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Mijn verzendbeleid is: verzending binnen 1 tot 3 werkdagen. Normaliter verzend ik al na 1 werkdag, maar houd er rekening mee dat ik, deze laatste maanden van het jaar, die 3 werkdagen wel nodig heb. Als je je aan bovenstaande houdt, moet het goed komen en kun je relaxed naar de feestdagen toe leven. ^_^

Cadeau inspiratie opdoen? Check de Cuteness.nl cadeaugids. Daar kun je cadeautjes voor verschillende budgetten vinden. Ook is er een heuse schoencadeautjes pagina. 🎁

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.

Weekendactie: 15% korting op lunch- en koeltassen

Weekendactie: 15% korting op lunch- en koeltassen

Alleen dit eerste weekend van mei krijg je 15% korting op alle kawaii lunch- en koeltassen. 🤩
Lees verder
Verjaardagsactie! 🥳 Zoek de korting

Verjaardagsactie! 🥳 Zoek de korting

Morgen is het feest, morgen mag ik namelijk 40 kaarsjes uitblazen en een taartje eten. 🥳 Uiteraard vier ik mijn verjaardag ook hier, in de shop, met jullie.
Lees verder
Gratis potlood op Wereld Potlooddag

Gratis potlood op Wereld Potlooddag

In het kader van Wereld Potlooddag mag je een gratis potlood aan je bestelling toevoegen. 🤩
Lees verder
Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS